A börtönből igen, Paraguayból nem távozhat Ronaldinho

HORIZONTAL fbl
Brazilian ex-football star Ronaldinho Gaucho waves upon arriving at Silvio Pettirossi International Airport in Luque, near Asuncion, on March 4, 2020. - Ronaldinho arrived in Paraguay to present his latest book "Genio en la Vida" and a health programme for girls and boys. (Photo by Norberto DUARTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Távozhat a paraguayi börtönből Ronaldinho és testvére. A Barcelona és a brazil válogatott korábbi játékosa március 6-án került őrizetbe, amiért hamis útlevéllel próbált meg belépni Paraguayba.

A két brazil az után hagyhatja el a börtönt, hogy kifizetett összesen 1,6 millió dollárnyi óvadékot. A világbajnok focista, és bátyja, Roberto Assis, aki egyben a menedzsere is, egyelőre nem hagyhatja el az országot..

Ronaldinho egyelőre a börtönt elhagyhatja, Paraguayt még nem Forrás: AFP/Norberto Duarte

A két brazilnak a Palmaroga hotelben kell maradnia a fővárosban, Asuncionban, itt kell megvárniuk a tárgyalást, de látogatókat fogadhatnak.

Az aranylabdás brazil futballistát és testvérét, Roberto Assist március elején vették őrizetbe, mert a nevükre szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk. A brazil hatóságok 2018 végén bevonták Ronaldinho útlevelét, mert nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot.

A korábbi sztárlabdarúgó egy kaszinótulajdonos meghívására érkezett Paraguayba, ahol gyerekeknek szóló jótékonysági programon vett volna részt.