Lolának végre lesz egy fellépése a járvány alatt

Lola
Vágólapra másolva!
Lola lesz a SzerencseSzombat következő sztárfellépője, aminek nagyon örül a többhetes önkéntes karantén után.
Vágólapra másolva!

Sok zenészhez hasonlóan Lola koncertjei is elmaradtak a járvány miatt, most azonban izgatottan készül a SzerencseSzombat következő, április 25-i adására, abban ugyanis ő lesz a sztárfellépő.

Lola Forrás: Lola - Instagram

A műsort természetesen közönség nélkül veszik fel a rendkívüli helyzetben, de az énekesnő így is komolyan veszi a feladatot: "Olyan jó, hogy lesz végre lehetőségem énekelni, még akkor is, ha az egy picit fura lesz, hogy nincs a stúdióban közönség. De már attól feldobódik az ember, hogy készülhet. Két saját dal mellett egy ismert zenekarral közösen is készülünk egy meglepetéssel. Ugyan nem árulhatom el, hogy kik, de azt igen, hogy nagyon feltöltött a közös munka velük" – mondta Lola az M2 Petőfi TV-nek egy online interjúban.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy rendszeresen sportol és főz az önkéntes karantén alatt, amit egyébként a párjával, Norbival tölt. A konyha egy részét stúdióvá alakították át, és Lola fel is énekelte egyik dala, a Titokban álmodoztunk otthoni verzióját, ezt pénteken lehet majd hallani a YouTube-on: