A német teniszcsillag a koronavírus miatt már másképp gondolkozik

Horizontal TENNIS
Alexander Zverev tagadja, hogy bántalmazta volt barátnőjét
Vágólapra másolva!
Kritikái ellenére mégis fontolóra venné a részvételt a Davis-kupában Alexander Zverev, a férfi tenisz-világranglista hetedik helyezettje.

A németek első számú játékosa korábban többször bírálta a csapatverseny tavalyi átszervezését, idén viszont adott esetben meggondolná a szereplést.
"Ha novemberig nem versenyzünk, és a madridi DK-döntő lenne az első torna, már nagyon hiányozna a tenisz. Úgyhogy meglátjuk" - jelentette ki a 23 éves Zverev, aki ugyanakkor fenntartja kifogásait a Davis-kupa reformja ellen.

- tette hozzá.

Zverev már kicsit máshogy gondolkozik a Davis-kupáról Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A válogatottak versenysorozatának győztese tavaly óta a 18 csapatos madridi fináléban dől el, a hagyományos hazai és idegenbeli párharcokra már csak a selejtezőben kerül sor. Zverev többször hangoztatta fenntartásait az új rendszer ellen,

és nem vállalta a szereplést a németeknél a tavalyi döntőben, ahol a távollétében honfitársai a negyeddöntőben kikaptak a britektől.

A sportág eseményei március eleje óta szünetelnek a koronavírus-járvány miatt, és leghamarabb július közepén kezdődhetnek meg ismét.