Rács mögött marad az oroszlányi gyilkos

Oroszlány, gyilkosság, helyszínelők a tetthelyen
Bűnügyi technikusok dolgoznak az oroszlányi gyilkosság helyszínén 2019. december 31-én
Vágólapra másolva!
Egy 55 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy tavaly decemberben megölt egy 37 éves nőt Oroszlányon. A torkától a hasáig felvágta és háromszor meg is szúrta Elizabetet. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását.
Vágólapra másolva!

A megalapozott gyanú szerint a férfi valamikor december 30-a 16 óra és december 31-e 06 óra 30 perc között Oroszlányon egy lakásban megölt egy 37 éves, helyi hajléktalant.

Egy recés élű, heggyel bíró késsel elvágta a nyakát, majd a mellkasát és a hasát többször megszúrta. Az áldozat a vérzéses sokkba halt bele.

Reggel az éjszakai műszakból hazatérő házigazda talált rá a holttestre. Az is kiderült, hogy a nő védekezett, mert a körme alatt bőrmaradványokat találtak a nyomozók, amiből DNS-mintát vettek.

Bűnügyi technikusok dolgoznak az oroszlányi gyilkosság helyszínén Forrás: Police.hu

Az 55 éves K. K. László Romániából költözött Oroszlányba és egy gyárban dolgozott.

Munkatársai szerint hirtelen haragú, de azt senki sem gondolta róla, hogy képes gyilkolni.

Mint kiderült, a lakásban hagyta

a szemüvegét és a kalapácsát, ezeken megtalálták az ujjlenyomatait.

A rendőrök pár napon belül elfogták K. K. Lászlót, akit meggyanúsítottak a gyilkossággal. Január 3-án egy hónapra letartóztatták a férfit. Az ügyészség kezdeményezte, hogy maradjon a rács mögött, tekintettel arra, hogy elszökhetne, elrejtőzhetne, megsemmisíthetne bizonyítékokat vagy tanúkat befolyásolhatna, ha szabadon engednék. A járásbíróság nyomozási bírája akkor a férfi letartóztatását három hónappal, május 3-ig meghosszabbította.

Az ügyészek április 21-én azt indítványozták, hogy újabb három hónappal hosszabbítsák meg a gyanúsított letartóztatását - írta Dr. Reszl Ildikó, a Komárom-Esztergom megyei főügyész Origónak küldött közleményében. A járásbíróság nyomozási bírája ennek helyt adott, így K. K. László július 3-ig biztosan rács mögött marad.