Hidvéghi Balázs: Számunkra változatlanul a járvány elleni védekezés a legfontosabb

Vágólapra másolva!
Budapest, 2020. április 30., csütörtök (MTI) - Brüsszel csütörtökön hivatalosan is megerősítette, hogy a magyar koronavírus-törvény semmilyen szempontból nem sérti az uniós jogot - mondta Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a kormánypárt Facebook-oldalán közzétett videoüzenetben.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője szerint az alaptalan rágalomhadjárat, amit a hazai ellenzék indított, nem érte el a célját: Brüsszel hivatalosan is megerősítette, hogy a magyar koronavírus-törvény semmilyen szempontból nem sérti az uniós jogot. "Akárhogy erőlködtek, nem sikerült kicsikarniuk egy Magyarország-ellenes eljárást" - fogalmazott a politikus.

Hidvéghi Balázs szerint az ellenzék a védekezés segítése helyett az elmúlt napokban hazug rágalmakat terjesztett a magyar kormánnyal szemben.

Azt gondolták - folytatta -, majd kovácsolnak egy kis politikai tőkét abból, ha Magyarország hírnevét besározzák külföldről.

"Számunkra változatlanul a járvány elleni védekezés a legfontosabb. Politikai nyomásgyakorlásnak és a hazug ellenzéknek pedig továbbra sem engedünk" - jelentette ki a fideszes EP-képviselő.