Vágólapra másolva!
A Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapata 0-0-s döntetlent játszott a Pakssal az első szerdai felkészülési mérkőzésén.

A Paks az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban Szergej Rebrov a Gróf - Lovrencsics, Frimpong, Otigba, Heister - Sigér, Vécsei - Ramadan, Lodico, Tokmac - Sihnevich kezdő tizenegyet küldte pályára.

Az első helyzet a hetedik percben volt, Tokmac Nguen passza után Mikalai Sihnevich lőtt, az FTC korábbi kapusa, Holczer Ádám nagyot védett. Három perccel később újra Tokmac volt az előkészítő, a bal oldalon felfutó Marcel Heisterhez játszott, akinek keresztbe lőtt labdája centikkel ment el a bal kapufa mellett – számolt be a fradi.hu.

Negyedóra elteltével Vécsei Bálint távoli kísérleténél kellett nyújtóznia Holczernek, majd tíz perccel később Heistert indította a középpályást, akinek középre lőtt labdáját Sihnevich nem tudta gólra váltani. Nemcsak Vécsei, Sigér Dávid is próbálkozott távoli lövéssel, ám nem született gól az első félidőben.

A Fradi és a Paks nem bírt egymással Forrás: fradi.hu

A második félidő elején Lovrencsics Gergő szabadrúgását Otigba Kenneth fejelte fölé, majd még ugyanebben a percben Gastón Lodico indítása után Tokmac lőtt mellé. Az 56. percben Tokmac látványos lövését védte a csereként beállt Rácz Gergő, két perccel később már rajta is túl volt az FTC, de az egyik paksi védő a gólvonalról kivágta Lodico lövését, a középpályás Tokmactól kapott remek, sarkazós passzt.

A 62. percben hármat cserélt a Ferencváros, Varga Ádám, Botka Endre és Ihor Haratin állt be Gróf, Lovrencsics és Sigér helyett. Öt perccel később ismét Vécsei lőtt távolról, ez még az első félidei kísérleténél is jobb volt, Rácz újra hatalmasat védett.

A hátralévő időben már nem alakult ki nagy helyzet, így a Fradi gólnélküli döntetlent játszott a nap első edzőmeccsén a Paks ellen. Folytatás 14 órától a ZTE ellen, a Groupama Arénában.

Felkészülési mérkőzés
Ferencváros-Paks 0-0
FTC: Gróf (Varga Á., 62.) - Lovrencsics (Botka, 62.), Frimpong, Otigba, Heister - Sigér (Haratin, 62.), Vécsei - Ramadan, Lodico, Tokmac – Sihnevich
Paks: Holczer - Poór, Kelemen, Gévay, Szabó - Kecskés, Bertus, Könyves, Szakály - Hahn, Böde
Második félidő: Rácz - Báló, Szélpál, Lenzsér, Osváth - Balogh, Windecker, Bor, Papp - Haraszti, Sajbán