Vágólapra másolva!
Shane Tusup, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka volt férje és edzője sztársportolók segítségét kérte, hogy milyen hajat vágasson magának. Végül a Red Bull Salzburg magyar válogatott focistájának, Szoboszlai Dominiknek és Tusup tanítványának, az Eb-győztes Szilágyi Liliánának az ötletet lett megvéve.

Shane Tusup a karantén után úgy döntött, hosszú, göndör fürtjeit rövidebb, divatosabb viseletre cseréli. A sztáredző frizuráját Mach Márton fodrász vette kezelésbe, aki régóta ismeri Hosszú Katinka exférjét.

„Öt fényképet küldtem Shane-nek, hogy abból válassza ki, milyen fazont szeretne.

– mesélte a Borsnak Mach Márton, aki a vendégei között tudhatja a teniszező Fucsovics Mártont, és a magyar fociválogatott több játékosának is rendszeresen nyírja a haját.

Shane Tusup megszabadult göndör fürtjeitől Forrás: shanetusup/Instagram

A fiatal barber elmondta, hogy Tusup egyáltalán nem volt problémás vendég, csupán ahhoz ragaszkodott, hogy oldalt legyen egy csík a fején, a nehézséget azonban nem ez okozta.

„Nyomás alatt voltam, hiszen az új hajáról készült képet több tízezren látják a közösségi oldalon.

Azt akartam, hogy tökéletesen elégedett legyen a munkámmal. De fodrász szempontból hálás feladat volt vele dolgozni, a haja és a fejformája is lehetővé tette, hogy bármilyen frizurát elkészíthessek" – tette hozzá a sztárborbély.