A felfújható guminőnél is van furcsább egy lelátón - videó

CHINA-CHONGQING-INVESTMENT & GLOBAL SOURCING FAIR (CN) ce
(170622) -- CHONGQING, June 22, 2017 (Xinhua) -- Photo taken on June 22, 2017 shows robots dancing at the 20th China (Chongqing) International Investment and Global Sourcing Fair (CCISF) in southwest China's Chongqing Municipality. The four-day CCISF kicked off here Thursday. (Xinhua/Tang Yi)(wjq)
Vágólapra másolva!
A japán baseball-ligában szereplő Fukuoka SoftBank Hawks csapatának kreatív munkatársai úgy gondolták, hogy ha valaki, akkor ők ki tudják törölni a sportvilág emlékezetéből a dél-koreai focistadion lelátóján feltűnő felfújható guminőket.

A dél-koreai focibajnokság májusi újraindulása után kisebb botrányt generált, hogy az FC Seoul egyik hazai mérkőzésén a koronavírus-járvány miatti korlátozások okán üres stadion lelátóira szexbábukat ültettek a klub munkatársai.

A japán baseball-ligában szereplő Fukuoka SoftBank Dragons csapata nem kockáztatott, ők másként kerülnek be a hírekbe. A Rakuten Eagles elleni találkozón táncoló robotokat vonultattak fel, akik (v. amik) a klub indulójára ropták, Dragons-sapkában és zászlókat lengetve.

A robotok egy része ember formájú volt, másik része pedig a Boston Dynamics nevű cég Spot nevű robotkutyája, amit már a járvány idején, például, a szingapúri rendőrség is bevetett a kijárási korlátozások érvényesítésére.

A baseballmeccset egyébként 4-3-ra megnyerte a bajnoki címvédő Dragons.