Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megjött Európába a Google Pixel Buds

google pixel buds fülhallgató edzés sportolás edzőterem zenehallgatás music
Google Pixel Buds (2020)
Vágólapra másolva!
Hamarosan három további színben is elérhető lesz.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban való április végi piacra dobását követően most számos további országban vált elérhetővé a Google teljes mértékben vezeték nélküli Pixel Buds fülhallgatója. Az új piacok többek közt az Egyesült Királyság, Franciaország, Írország, Kanada, Németország, Olaszország, Spanyolország és Szingapúr.

Google Pixel Buds (2020) Forrás: Google

Hazánkban még mindig nem érhető el a Google saját webes boltja, de természetesen más EU-s országokból lehetőség nyílik a rendelésre, plusz hamarosan más boltokban is megjelenik majd a fülhallgató. Az ára nem keltett nagy meglepetést, a németeknél bruttó 194 eurót, durván 69 ezer forintot kér érte a vállalat.

Google Pixel Buds (2020) Forrás: Google

A Pixel Buds jelenleg csak fehér külső borítással kapható, ám a szélesebb körű elérhetővé tétele mellett a Google bejelentette, hogy lassan kaphatóak lesznek a fekete, narancssárga és mentazöld variánsok is belőle.

Aki nem ismerné a terméket, a Pixel Buds jó hangminőséget, Asszisztens-integrációt, továbbá töltésenként olyan 5 órányi zenehallgatási időt kínál, a töltőtokja olyan négy újratöltése elegendő energia tárolására képes. A hírek szerint a füles Bluetooth adatkapcsolata szeret szakadozni, de a Google szerint már készül valamiféle szoftveres javítás a gondra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről