Elhalasztja az Amazon a nyári leárazását

Horizontal ILLUSTRATION LOGO E-COMMERCE WAREHOUSE TRADE
An Amazon distribution center is seen as the coronavirus continues to spread across the United States, on April 25, 2020 in North Las Vegas, Nevada. - Nevada Gov. Steve Sisolak ordered a mandatory shutdown of nonessential businesses, including all casinos, in the state through at least April 30, 2020 to help combat the spread of the virus. The World Health Organization declared the coronavirus (COVID-19) a global pandemic on March 11th. (Photo by David Becker / AFP)
Vágólapra másolva!
Az amerikai e-kereskedelmi vállalat elhalasztja július végi szokásos leárazását az Egyesült Államokban. A bejelentéskor az Amazon egyelőre nem közölt új dátumot a Prime Day-nek – összegzi a CNBC.
Vágólapra másolva!

A hónap elején a cég honlapján jelezte a felületén árusítóknak, hogy az október ötödikei hetet használják irányadó dátumként Prime napi promócióikhoz és kuponjaikhoz.

Illusztráció Forrás: AFP/David Becker

– nyilatkozta a társaság szóvivője.

Míg az USA-ban egyelőre nem ismert a pontos dátum, addig

a vállalat Indiában augusztus hatodikára és hetedikére időzítette a helyi leárazási időszakját.

A halasztást nem lepte meg sem az eladókat, sem a márkákat, mivel a koronavírus-járvány következtében megnőtt a megrendelések száma, és ezzel a gondok is az ellátási láncon belül, valamint rendszeresek a késedelmes kézbesítések is.