Korda György különleges ékszert adott a Sztárban sztár versenyzőjének

Selejtező - első nap a Budapest Poker Openen a Las Vegas Eurocenterben 2018 december 5-én Selejtező - első nap a Budapest Poker Openen a Las Vegas Eurocenterben 2018 december 5-én
Korda György a Budapest Poker Openen a Las Vegas Eurocenterben.
Vágólapra másolva!
Különleges, féltve őrzött relikviát kapott Molnár Tamás Korda Györgytől, hogy a lehető legjobban tudja teljesíteni a feladatát – azaz Korda György utánzását – a vasárnap esti Sztárban sztárban.
Vágólapra másolva!

A JETLAG frontembere az otthonában látogatta meg az előadóművészt, aki amellett, hogy tanácsokkal látta el, egy régi pecsétgyűrűt is kölcsönadott neki. "Amióta a színpadon állok, mindig hordok gyűrűt, de kizárólag a kisujjamon. Nekem más ujjamon sosem volt még ékszer, még a jegygyűrűmet is a kisujjamon hordom" - mondta a Blikknek Korda György.

Fotó: Szabó Gábor - Origo - Origo

"Mivel az akkori fellépőruháim már nincsenek meg, ezért azokat nem tudtam odaadni neki, de ez a gyűrű nagyon régóta megvan, igaz, inkább érzelmi értéke van számomra, éppen ezért kizárólag kölcsönbe, de megkapta. Tudom, hogy vigyázni fog rá" - tette hozzá.

"Meghívott a villájába, így illett vinnem valamit, de mit is tudna az ember adni egy olyan embernek, akinek mindene megvan: egy gyönyörű felesége, egy csodálatos otthona és egy legendás karrierje? Úgy gondoltam azonban, hogy egy kiló kenyér neki is jól jön, ezért azt vittem" - mondta Molnár Tamás, aki már nagyon készül a vasárnapi show-ra.