Számítógép járhat a jó tanuló gyerekeknek

mátrix közhasznú alapítvány számítógép álom
Számítógépet kaphatnak a jó tanuló, de hátrányos helyzetű gyerekek a Számítógép Álom program keretében
Vágólapra másolva!
Hátrányos helyzetű, de tehetséges gyerekek igényelhetnek 2020-ban is tanulást segítő számítógépet vagy okoseszközt.
Vágólapra másolva!

A Mátrix Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekek kaphatnak komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet, laptopot, táblagépet, egyéb okoseszközt.

Számítógépet kaphatnak a jó tanuló, de hátrányos helyzetű gyerekek a Számítógép Álom program keretében Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

A támogatásra jelentkezhet az osztályfőnök által minden olyan 10-14 év közötti gyermek, akinek kettő vagy több kiskorú testvére van, legutóbbi félévben a tanulmányi átlaga a 4-est eléri, otthonában nincs megfelelő minőségű számítógép. A jótékonysági program felajánlókat és támogatókat is keres, a bohocdoktor.com webhelyen érhetőek el a kezdeményezés részletei.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta: az elmúlt időszakban 500-nál több eszköz került a Számítógép Álom program révén családokhoz, ahol a tanulás, a felzárkózás válik a tárgyi segítség révén sikeresebbé. Támogatóknak köszönhetően újabb és újabb gépeket tud a szervezet jól tanuló, szorgos, de hátrányos helyzetben élő családok gyermekeinek juttatni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!