Eltűnt egy százhalombattai tanárnő

Vágólapra másolva!
Kétségbeesetten keresi a családja azt a tanárnőt, aki még augusztus végén tűnt el. Az alzheimer-kórben szenvedő nő az élettársával volt vendégségben, amikor egyszerűen elsétált – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 60 éves Kovács Marietta az élettársával volt vendégségben Miskolc-Görömbölyön, ahonnan egyszer csak elsétált augusztus 30-án.

– mondta a Borsnak a nő élettársa. Másnap indultak volna haza.

A 69 éves férfi elmondta, hogy amint észrevették, hogy eltűnt, ő egyből beült a kocsiba és keresni kezdte. Többen bejárták a környéket, majd a rendőrség is csatlakozott két kutyával.

Hajnalig kutattak a nő után de nem sikerült megtalálni.

Több mint 4 nappal később azt az információt kapta a család, hogy az asszony az eltűnése után másfél órával útbaigazítást kért a közeli pincesoron egy ott élő nőtől. Azóta semmilyen hírt nem kaptak róla.

A család 1 millió forintot ajánlott fel annak, aki konkrét információt tud adni arról, hogy hol van az asszony.

"Két kutató-mentő csapat keresi folyamatosan a környéken. De a volt tanítványai és kollégái is többször leutaztak a helyszínre. Az egyik százhalombattai általános iskolában volt tornatanár, rengeteg gyermekkel megszerettette a testmozgást, nagyon sokan szerették. A betegsége miatt azonban januárban leszázalékolták" – mondta az élettársa.

Mariettán rózsaszín rövid ujjú póló, kék térdig érő nadrág és strandpapucs volt amikor eltűnt.

Ha valaki tudja hogy hol van, akkor hívja a rendőrséget, vagy a családot a következő telefonszámot: 06702450447