Megölt a kisvárdai parkolóban egy nőt, egy másikat majdnem halálra szúrt

Vágólapra másolva!
Csak részben ismerte be, hogy mit tett a nyíregyházi késelőként elhíresült férfi. Az előkészítő ülésen részletes vallomást nem tett, így a bírósági eljárás a jövő év januárjában folytatódik. A férfi a vád szerint egy nőt megölt, egyet pedig kis híján halálra szúrt.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi 2017 elején elvesztette a munkahelyét, de ezt titkolta családja előtt. Megélhetését örökségéből és családi ingatlanok eladásából fedezte, mindennapjait többnyire "kocsikázással" töltötte.

A férfinak egy évvel később

egy kisvárdai parkolóban egy nő szexuális szolgáltatást ajánlott, amit ő elfogadott. Autóval egy kieső, fás-bokros területre mentek. Ott nézeteltérés alakult ki közöttük, a férfi megütötte, majd egy késsel többször megszúrta a nőt, aki a helyszínen meghalt.

Ezután a férfi elvette a nő értékeit, majd a holttestet egy műanyag fóliába csomagolta és a kocsija csomagtartójába tette.

Néhány nappal később a férfi töltött fegyverével és egy konyhakéssel bement egy nyíregyházi női ruházati üzletbe, hogy pénzt szerezzen.

Belépett a pult mögé, kihúzta a váltópénzes fiókot és közben a pisztolyával arcon ütötte az eladót, aki ettől a földre esett. Ezután a támadó a nő csípőjére ült és késsel többször megszúrta.

Egy férfi meghallotta a segítségkérést, dörömbölni kezdett a bolt kirakatán és telefonon hívta a rendőröket. Közben azonban a rabló el tudott menekülni.

A nő életét csak a gyors orvosi ellátás mentette meg.

A férfit a rendőrök nem sokkal később az otthonában fogták el. Autójában fegyvert és több lőszert is találtak, amelyek tartására nem volt engedélye.

A mai előkészítő ülésen a férfi csak részben tett beismerő vallomást.

Közben szintén ma, a támadást túlélő nő kártérítési igényt jelentett be ügyvédje útján, csaknem 6 millió forint összegben. Az eljárás januárban folytatódik.