Késik a PlayStation 5 egyik exkluzív nyitócíme

destruction allstars playstation 5 ps5 videojáték
Destruction AllStars
Vágólapra másolva!
Teljes árú játék helyett ráadásul ingyen jár majd a PS Plus-előfizetőknek.
Vágólapra másolva!

Váratlan manővert tett az utolsó pillanatban a Sony, régiótól függően két vagy három héttel a PlayStation 5 forgalmazásának megkezdése előtt elhalasztotta a konzol egyik exkluzív nyitójátékának a kiadását. A tájékoztatása szerint a járműves harcot kínáló, többjátékos módra kihegyezett Destruction AllStars csak jövő februárban jelenik majd meg, ráadásul teljes árú játék helyett a PlayStation Plus előfizetés része lesz. A terméket előrendeltek természetesen teljes kártérítést kapnak.

Destruction AllStars Forrás: Sony

A Sony nem indokolta meg a Destruction AllStars kiadásának olyan három hónappal való eltolását, azonban felmerül a gyanú, hogy technikai helyett inkább üzleti okok állhatnak a háttérben. A spekuláció szerint a Spider-Man: Miles Morales és hasonló címek elérhetővé válása miatt valószínűleg nem kapott volna jelentős figyelmet a játék, így a Sony inkább átütemezte egy megjelenések szempontjából csendes időszakra.

Emellett a PS Plusban való elérhetővé tétele szintén óriási segítség lehet a játék számára, talán abban reménykednek az illetékesek, hogy a jövő év elejének egyik multis sikerjátékává válhat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!