Gyereket vár a Károly körúti balesetben meghalt fiú barátnője

Halálos baleset történt a budapesti Károly körúton, 2020.11.01.
Budapest, 2020. november 1. Villanyoszlopnak csapódott, összetört személygépkocsi a Károly körúton 2020. november 1-jén. A balesetben az autót vezető 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette, utasát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Gyereket vár a Károly körúti balesetben meghalt 17 éves fiú barátnője. A szörnyű tragédia miatt a lány el sem tudta mondani a hírt az apának, Attilának.
Vágólapra másolva!

A Károly körúti balesetben meghalt fiatal fiú barátnője a Blikknek azt mondta, azóta is bántja, hogy

nem tudta elmondani szerelmének, hogy közös gyereküket hordja a szíve alatt.

A fiú autójával egy villanyoszlopnak csapódott november 1-én hajnalban a Károly körúton, a balesetben a fiú a helyszínen meghalt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Nem tudja, mi lesz a baba sorsa

A cikk szerint a Kismenők című műsor korábbi sztárja gyakran vitte barátnőjét haza kocsival, a nővére kislányát pedig iskolába. A lány a lapnak most azt mondta, hogy Attila másnap ment volna állásinterjúra, pizzafutárnak akart állni, mellette pedig tanult, hogy meglegyen a jogosítványhoz szükséges végzettsége.

A 17 éves lány úgy tűnik, megérezte, hogy baj lesz, mert a végzetes hajnalon nem tudott aludni, reggelig nézegette Attilával közös emlékeiket. Majd vasárnap délután a nővére hívta fel a szörnyű hírrel.

Nem is fogtam fel, hogy mit mond.

– mondta el a lapnak. A lány azt is hozzátette, hogy bár volt a napokban nőgyógyásznál és mindent rendben talált, fogalma sincs a folytatásról, azt se tudja, mi lesz a kisbaba sorsa.

A 17 éves fiú november elsején hajnalban csapódott egy oszlopnak autójával a Károly körúton. Attila a helyszínen meghalt, 14 éves utasát súlyos sérülésekkel vitték kórházba.