Nyolc párból háromnak ki kellett hagynia a Dancing with the Starst

Kiss Ramóna, Stohl András, Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Véget ért a Dancing with the Stars – Mindenki táncol hetedik, meglepetésekkel teli adása, a zsűri és a nézők döntése alapján Osvárt Andrea és Suti András párosa esett ki a TV2 táncos vetélkedőjéből.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars hetedik élő show-jában a versenyben lévő nyolc pár helyett csak öt mutatott be versenyprodukciót. Horváth Tamásnak és Sipos Viktóriának ki kellett hagynia az adást, előbbit ugyanis mentővel vitték el az egyik próbáról még hétközben – majd kiderült, hogy olyan egészségügyi problémája van, amivel egyáltalán nem tudja folytatni a versenyt, nem láthatjuk tehát többet a műsorban.

Sipos Viktória és Horváth Tamás Forrás: TV2

Közben Gelencsér Tímea és Győrfi Dániel elkapta a koronavírust, így nekik is távol kellett maradniuk partnerükkel, Hegyes Bertalannal, illetve Stana Alexandrával együtt. Az élő show elején a betegek videón jelentkeztek be, mindketten arról számoltak be, hogy tünetmentesek – de persze ettől még fertőzhetnek, ezért kell karanténban maradniuk.

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan Forrás: TV2
Győrfi Dániel és Stana Alexandra Forrás: TV2

A nézőket Osvárt Andrea is meglepte, hisz a táncukat felvezető videóban elárulta, hogy épp átesett egy szakításon. "A párkapcsolatom véget ért, és nem akartam, hogy ez látszódjon rajtam a műsorban, mert azért még dúlnak bennem az érzelmek és az indulatok, ezeket pedig magamnak szeretném megtartani" – mondta.

Osvárt Andrea és Suti András Forrás: TV2

A versenyzők a legnagyobb bulislágerekre adták elő az alábbi táncokat, majd az alábbi pontszámokat kapták a zsűritől, vagyis Ördög Nórától, Molnár Andreától, Schiffer Miklóstól és Kováts Gergely Csanádtól:

  • Détár Enikő és Baranya Dávid: jive, 38 pont = 4 versenypont
  • Osvárt Andrea és Suti András: quickstep, 38 pont = 4 versenypont
  • Pásztor Anna és Köcse György: pasodoble, 40 pont = 5 versenypont
  • Tóth Dávid és Lissák Laura: csacsacsa, 37 pont = 1 versenypont
  • Gabriela Spanic és Andrei Mangra: salsa, 38 pont = 4 versenypont

A közönségszavazás első fordulóját lezárták, majd két, már kiesett páros jött egy-egy vendégprodukcióval: Noszály Sándor és Mikes Anna, illetve Istenes László és Czina Boglárka is tangóval tért vissza a színpadra.

A versenyzők az egyéni produkciók után egy közös táncpárbajban, "riszaviadalban" is összemérték a tudásukat, itt minden zsűritag adott 1-1 extra versenypontot a szerinte legjobb párosnak, az alábbiak szerint:

  • Schiffer Miklós: Osvárt Andrea és Suti András
  • Kováts Gergely Csanád: Osvárt Andrea és Suti András
  • Molnár Andrea: Détár Enikő és Baranya Dávid
  • Ördög Nóra: Détár Enikő és Baranya Dávid

A zsűri szerint összességében tehát Osvárt Andrea és Suti András, illetve Détár Enikő és Baranya Dávid teljesítettek a legjobban 6-6 versenyponttal, Tóth Dávid és Lissák Laura pedig a legrosszabb volt szerintük. A közönség 1 extra pontját viszont pont Tóth Dávid és Lissák Laura kapták, de 2 versenyponttal még mindig utolsók maradtak.

A zsűri pontszámai és a két fordulóban leadott közönségszavazatok összedolgozása után a veszélyzónába, vagyis az utolsó két helyre végül Osvárt Andrea és Suti András, illetve Tóth Dávid és Lissák Laura került, akik közül a nézők Tóthékat juttatták tovább: kiesett tehát Osvárt Andrea és Suti András.