Vágólapra másolva!
José Mourinho úgy véli, hogy Gareth Bale fizikai átalakuláson megy keresztül jelenleg, és testileg-lelkileg megerősödve a Real Madridnál töltött nehezebb időszaka után a Tottenhamben meghatározó szerephez juthat - írta a The Guardian.

A madridi csapat által a Spursnek kölcsönadott walesi szélső várhatóan a kezdőcsapatban kap helyet az osztrák LASK Linz elleni csütörtöki Európa-liga mérkőzésen.

és magabiztosan, rossz érzés vagy negatív gondolatok nélkül, a közelmúlt rossz emlékeit háttérbe szorítva lépjen pályára" - mondta Mourinho, utalva arra, hogy játékosa a Real Madridnál elvétve kapott csak lehetőséget az előző idényben, illetve korábban a sérülések sem kímélték.

"De most megvan számára a fizikai evolúció esélye" - tette hozzá a portugál tréner.

"Nincs szüksége taktikai vagy technikai fejlődésre.

Csak vissza kell szereznie az önbizalmát

abban a tekintetben, hogy egy héten három mérkőzést játszik. Ez inkább erről szól" - zárta gondolatait.

Mourinho szerint Bale nemsokára formába lendül Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Alex Nicodim

Bale ebben az idényben négy európai kupameccsen kezdett, de a Premier League-ben csupán egyszer volt kezdő, kétszer pedig csereként lépett pályára, és valószínűleg vasárnap az Arsenal otthonában is legfeljebb a cserepadról szállhat majd be.

A Tottenham csütörtök este a Linz vendégeként játszik fontos mérkőzést az Európa-ligában, amelyben a J csoport második helyén áll. José Mourinho csapata számára már egy döntetlen is elegendő ahhoz, hogy az egyenes kieséses szakszba továbbjusson.