Elhitette egy kislánnyal egy 22 éves férfi, hogy szerelemes belé, hogy prostituáltat csináljon belőle

Vágólapra másolva!
A 27 éves nő a 2017-2018. években abból élt, hogy magyar nők prostitúciós ügyeit szervezte. Előbb az Egyesült Királyságban, majd Budapesten. Ennek érdekében ingatlanokat bérelt, amelyeket bordélyházként üzemeltetett. Később egy 18 évesnél is fiatalabb lányt is futtatni kezdett.
Vágólapra másolva!

A nő gondoskodott arról, hogy a prostituáltak a kuncsaftok rendelkezésére álljanak, az interneten hirdette a szolgáltatásokat, telefonon egyeztetett a hirdetésekre jelentkező ügyfelekkel, meghatározta az árakat és döntött a bevételek elosztásáról.

Átlagosan, egyszerre 4-8 nőt használt ki így és közel 6,8 millió forintot keresett.

Magyarországon beszervezett egy kislányt is, akiről ő maga is tudta, hogy még kiskorú. Ebben egy 22 férfi, a féltestvére segített neki.

A férfi először úgy tett, mintha szerelmes lenne a kislányba, aztán fokozatosan bevonták a prostitúcióba, ezután megtiltották, hogy erről bárkinek beszéljen, a hívásait is ellenőrizték.

Amikor a kislány ki akart szállni, a férfi ezt erővel megakadályozta.

A testvérpárt végül 2018-ban fogták el a rendőrök, a kislány így szabadulhatott meg tőlük.

A nő és a férfi is a nyomozás egy része alatt letartóztatásban volt, a nő jelenleg is bűnügyi felügyelet alatt áll.

Az ügyészség vele szemben több rendbeli, bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elsősegítésének bűntette, ezen túl mindkettejük ellen gyerekprostitúció kihasználásának bűntette, és kizsákmányolás miatt nyújtott be vádiratot.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje a nőt és a férfit is letöltendő börtönre.