A baloldali cigarettacsempész újabb hazugsága derült ki

új képviselők választás 2014  Legény Zsolt
Nyíregyháza, 2010. január 15. Legény Zsolt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 8. számú egyéni választókerület (Vásárosnamény) MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltje. A felvétel Nyíregyházán a Váci Mihály Művészeti és Gyermekcentrumban megtartott fórum után készült, ahol bemutatták a szocialisták Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jelöltjeit.
Vágólapra másolva!
Az MSZP-s cigarettacsempész, Legény Zsolt újabb hazugságáról számolt be Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és az ország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára. 
Vágólapra másolva!

Legény Zsolt, az MSZP volt parlamenti képviselője, a baloldal csempészbotrányának főszereplője azt állította, amikor az ukrán-magyar határon elkapták, hogy a beregszászi konzulátus tagja. Nyilvánvalóan így akarta megúszni, hogy az autóját átkutassák. A vámosok megkérdezték a konzulátus munkatársait, akik elmondták, hogy Legény nem dolgozik az intézménynél.

- mondta közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás. Az államtitkár szerint fontos lenne tudni, hogy még hányan érintettek ebben a csempészbotrányban, hiszen Legény az MSZP kérésére kapott diplomata útlevelet, a baloldalt pedig Gyurcsány Ferenc irányítja.

- mondta az államtitkár.