Többen gyilkolhatták meg VV Fannit legjobb barátnője szerint

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
Négy éve már, hogy VV Fanninak nyoma veszett a budapesti luxus lakóparkból és elfogták B. Lászlót, akit két éve nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádoltak meg. Idén ítélet születhet az ügyben, annak ellenére, hogy a nő holtteste, amely közvetlen bizonyítékként igazolhatná a férfi bűnösségét a bíróság előtt, még nem került elő és egyáltalán nem biztos, hogy valaha elő fog. Novozánszki Fanni édesanyja nem tud megnyugodni, a tárgyalásra sem jár. Néha beszélget a lánya legjobb barátnőjével telefonon, de mindig sírás a vége. A Borsnak adott interjút H. Hajnalka. 
Vágólapra másolva!

mondta a fiatal nő és ezzel barátnője édesanyjára utalt, akinek nem csillapodik a fájdalma, hiszen képtelen feldolgozni azt, ami a lányával történt.

Tartom a kapcsolatot Fanni édesanyjával, és összefacsarodik a szívem, mert átérzem a fájdalmát. Ha úgy is érzem, picit jobb a hangja.

A beszélgetéseink vége mindig vigasztalhatatlan sírásba torkollik.

Elvették a gyönyörűszép, középső gyermekét, akit eltemetni sem tud, nem tudja, mi lett vele. Ez maga a pokol egy édesanyának...

– tette hozzá a nő.

B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével Forrás: police.hu

Az egyik valóságshow-ban ismerté vált Novozánszki Fanni prostituáltként dolgozott a Marina parti lakásán, amikor 2017. november 20-án este váratlanul eltűnt. Nem sokkal ezután letartóztattak egy volt szocialista képviselő-jelöltet, B. Lászlót, akit

nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádoltak meg 2019-ben.

A lakópark biztonsági kamerái rögzítették, hogy B. László az ölében viszi le VV Fanni, feltehetően akkor már élettelen testét, majd a mélygarázsban beteszi az autójába és elhajt.

B. László a bíróságon 2020. január 7-én Fotó: Polyák Attila - Origo

A vád szerint - és ezt a hazugságvizsgáló is igazolta - vízbe, valószínűleg a Dunába dobta a nőt, majd megszabadult a kocsitól.

A férfi akkor bukott le, amikor visszavitte a bérelt autót a céghez, mert ott észrevették a csomagtartóban a vérfoltokat.

Ők hívták a rendőrséget. Több közvetett bizonyíték is a volt a férfi ellen, ennek ellenére tagadja, hogy megölte volna a nőt. A holttest igazolhatná ezt, de az még nem került elő. A férfi volt előzetes letartóztatásban, majd házi őrizetbe került.

Azt gondolom, itt nem egy embernek kellene hosszú évtizedekre sötétzárkába kerülnie. 30 év börtön járna mindenkinek, akinek köze volt a barátnőm megöléséhez.

Valószínű, hogy nemcsak a vádlott, hanem többek benne voltak abban, hogy ez a tragédia megtörténhetett.

Bűnhődjön hát mindenki! - mondta H. Hajnalka.