Több mint 22 ezren írták alá a baloldali halálkampány elleni petíciót

Vágólapra másolva!
A baloldal a járvány okozta vészhelyzet elhúzódását akarja, amiért az emberek majd a kormányt teszik felelőssé. Azért kampányolnak az oltás ellen, hogy ezt elérjék. Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája fogalmazott meg egy petíciót a baloldal halálkampánya ellen, amit eddig több mint 22 169 ember írt alá – írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Bayer Zsolt az elmúlt évtizedek legnagyobb gazemberségének nevezte a baloldal oltásellenes halálkampányát,

amiben gyalázatos politikai érdekből teszik kockára a magyar emberek egészségét.

Krekó Péter, a Political Capital baloldali elemző műhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legismertebb szónoka nagy felháborodást keltett egy brüsszeli lapnak adott nyilatkozatával – írja a Magyar Nemzet.

– nyilatkozta a lapnak, megfogalmazva ezzel a baloldal stratégiáját.

Bayer Zsolt véleménye szerint ezek a szavak nem szorulnak magyarázatra. Elszomorítónak tartja, hogy a baloldali stratégia az, hogy elveszik az emberek kedvét az oltástól, ami miatt a koronavírus több ember halálát fogja okozni, ezért pedig szerintük az emberek majd a kormányt fogják támadni.

Vagyis a választási kampányuknak jót tehet, ha az oltásellenesség miatt elhúzódna a koronavírus miatti vészhelyzet.

Erre a kijelentésre reagáló társadalmi felhívásra és összefogásra a Citizengo.org oldalon közzétett magyarázatot értelmezve Bayer szerint azért volt szükség, mert egyetlen ember sem volt a magyarországi baloldalon, aki bocsánatot kért volna, vagy elhatárolódott volna ettől.

Bayer Zsolt szerint ezt nem lehet szótlanul tűrni, hiszen felelősek vagyunk egymásért, még ha mást is gondolunk a világról, hitről, politikáról.

A magyaroknak meg kell mutatniuk a baloldalnak, hogy elértek egy határt, ahonnan vagy visszafordulnak, vagy számolnak a következményeikkel - közölte.

A petíciót vasárnap délig 22 169 ember írta alá.