Hamarosan elindul Lengyelországban az Amazon

A 2020-as év legértékesebb vállalatai, Amazon inc.
Amazon inc.
Vágólapra másolva!
Az Amazon nemrég bejelentette, hogy megkezdte az Amazon.pl elindítását, amely új vásárlási élményt nyújt majd a lengyel ügyfeleknek, a helyi kisvállalkozásoknak pedig lehetőséget kínál arra, hogy több ügyfelet érjenek el Lengyelországban és az egész világon. Az értékesítési partnerek Lengyelországban, és a világ minden táján már regisztrálhatják fiókjukat az indulás előkészítése érdekében.
Vágólapra másolva!

Mivel az értékesítési partnerektől származó termékek továbbra is az Amazonon eladott összes termék több mint 50 százalékát teszik ki, az Amazon.pl közelgő bevezetése új lehetőségeket kínál a lengyel vállalkozások számára, hogy

világszerte több mint 300 millió aktív ügyfelet érjenek el, több mint 200 országban.

A világon jelenleg 1,7 millió kis- és középvállalkozás értékesít az Amazon üzleteiben, közülük világszerte több mint 200 ezer vállalkozó túllépte a 100 ezer dolláros forgalmat az Amazon-on 2019-ben.

Az Amazon évente dollármilliárdokat fektet infrastruktúrába, eszközökbe és szolgáltatásokba, amelyek lehetővé teszik a kis- és középvállalkozások számára, hogy termékeiket online sikeresen értékesítsék.

Az Amazon 2014 óta működik Lengyelországban, az Egyesült Államok Kereskedelmi Kamarája pedig nemrégiben jelentette be, hogy a vállalat az ország egyik legnagyobb amerikai munkaadója és a harmadik legnagyobb amerikai befektetője.

Hamarosan elindul az Amazon Lengyelországban, Kelet-Európában elsőként Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki

Az Amazon több mint 18 ezer állandó munkahelyet hozott létre kilenc modern központban, többek között

Poznan, Szczecin, Lodz és Gliwice közelében, míg Varsóban fog működni az iroda és Gdanskban egy fejlesztői központ,

amely innovatív megoldásokat kínál az Amazon termékeinek és szolgáltatásainak világszerte.

Azok az eladók, akik árulni szeretnék portékáikat a lengyel Amazonon, már regisztrálhatják fiókjaikat a https://sell.amazon.pl weboldalon.

Forrás: Aboutamazon.eu