Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Még mindig nem nyerte vissza a szaglását Gregor Bernadett

Gregor Bernadett, fotózás, 2018.09.27.
Vágólapra másolva!
Amint lehetősége adódik rá, mindenképpen beoltatja magát a koronavírus ellen Gregor Bernadett, aki nemrégiben maga is a vírussal.
Vágólapra másolva!

A színésznő nem tagadja, hipochondernek tartja magát, a koronavírustól pedig rettegett, amely végül őt és 14 éves fiát, Áront is elérte. Csak enyhe tünetek jelentkeztek nála, de amint lesz rá lehetősége, kéri a koronavírus elleni vakcinát.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

"Félek a betegségektől és a bizonytalanságtól. Most mindkettő csőstül zúdult ránk. Szerencsére nem kerültünk kórházba, itthon lábadoztunk. Elment az ízlelésem és a szaglásom, utóbbi máig nem jött vissza százszázalékosan.

A koronavírus-járvány előtt is hipochonder voltam, folyton figyeltem magam, s ez a jövőben sem lesz másképp. Nem köhögtem, lázam sem volt, egyszerűen csak gyengébb voltam. Hálát adok az életemért, a családom egészségéért, hogy itt lehetek. Bár most nem dolgozom, mégsem vagyok szomorú, hiszen minden rossz időszakot valami jó követ. Inkább egy tűszúrást vállalok, mint még egyszer ezt a nyavalyát" - idézte a Blikk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről