Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mélyen hallgat a baloldali propagandasajtó arról, hogy hazudtak Rogán Antalról és feleségéről

Vágólapra másolva!
Sem a 444, sem a HVG nem közölte Rogán Antal nyilatkozatát, amelyből kiderült, hogy a baloldali propagandasajtó hazudott. A miniszter pénteken közölte, hogy semmilyen földet nem vásárolt sem ő, sem valamelyik családtagja.
Vágólapra másolva!

Mint arról az Origo is beszámolt, semmilyen kölcsönt nem nyújtott, és hitelt sem folyósított a Budapest Bank Rogán Antal feleségének. Egyértelműen bebizonyosodott tehát, hogy hazugak voltak azok a hírek, amelyek ezzel kapcsolatban jelentek meg a múlt héten a baloldali propagandasajtóban. Rogán Antal feleségének semmilyen föld nem került a tulajdonába.

Az Origo cikke péntek reggel jelent meg, és azóta sem a Soros-blog (444.hu), sem a HVG nem írta meg, nem helyesbítették a saját hazugságukat a miniszterrel kapcsolatban. Sem Rogán Antal, sem a Budapest Bank cáfolatát nem közölték, ráadásul a HVG az oldalán még reklámozza is „a nagy leleplezését", amit pénzért cserébe lehet elolvasni.

LEGFRISSEBB:

Miután az Origó megírta, hogy sem a hazugságok sorozatával lebukott Szauer Péter lapja, a hvg, sem a Soros-blog nem helyesbítette hazugságukat, egy órával később a hvg, majd újabb másfél óra múlva a 444 is kitett egy-egy zavaros cikket. Elismerik, hogy igazat állít a hazugságukat leleplező Magyar Nemzet-cikk, jogosan cáfol mind a miniszter, mind a bank, de valamilyen kitekert és követhetetlen logikával, meglehetősen zavarosan azt próbálják bizonygatni, hogy ennek ellenére nem hazudtak. Pedig de. Hazudtak. Megint.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről