Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nyolc hónap után találták meg egy kaliforniai nő holttestét a vadonban

Vágólapra másolva!
Tavaly júniusban járványtúrára indult egy kaliforniai nő, majd eltűnt. A családja azóta kereste Erika Lloydot, akinek a holttestére január végén bukkantak rá túrázók. A halálának okát egyelőre nem tudták megállapítani.
Vágólapra másolva!

Holtan találtak meg a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Parkban egy nőt, aki nyolc hónappal ezelőtt tűnt el - írja a Fox News. Erika Lloydot tavaly júniusban látták utoljára, a szobatársának akkor azt mondta, hogy egy 500 mérföldes (800 kilométeres) járványtúrára indul.

A nő maradványait január 31-én találták meg túrázók a kaliforniai Wonder Valley-ban, a hatóságok pedig a foglenyomat alapján azonosították Erikát.

A halál okát egyelőre nem tudták megállapítani.

Megtalálták az autóját

A 37 éves egyedülálló anyát 2020. június 14-én látták utoljára, akkor a lakótársának azt mondta, hogy túrázni indul a Joshua Tree Nemzeti Parkba. A családja utoljára június 16-án beszélt a nővel telefonon. Az édesanyja később azt mondta erről, hogy Erika valószínűleg autót vezetett a beszélgetés alatt, és nagyon nehezen lehetett érteni, amit mond.

A családja 2020. június 17-én jelentette be a nő eltűnését.

Erika autóját később megtalálták: a jármű szélvédője be volt törve, a légzsák kinyílt, a rádiót pedig kitépték a műszerfalból. Innen mintegy tíz mérföldnyire, a Jumbo Rocksnál pedig rábukkantak a nő kempingfelszerelésére is.

Erika halálhírét a testvére jelentette be a közösségi oldalán, ahol megköszönte a hatóságok, illetve a keresésben részt vevők munkáját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről