Halálosan megfenyegették az Arsenal egykori játékosának családját

paul merson arsenal focista
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 11: Paul Merson attends 'An Evening with the Stars' in aid of BBC Children in Need at Battersea Evolution on October 11, 2011 in London, England. (Photo by Mike Marsland/WireImage)
Vágólapra másolva!
Halálosan megfenyegették az Arsenal korábbi játékosának családját. Paul Merson a közösségi oldalakon kap zaklató üzeneteket.

Paul Merson csak nemrégiben beszélt arról, hogy hónapokkal ezelőtt halálos fenyegetést kapott az egyik közösségi oldalon. A tévés szakértőként dolgozó egykori focista korábban vallott arról, hogy milyen gondjai voltak az itallal, a drogokkal és a szerencsejátékokkal, valamint arról, hogy az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta.

Paul Mersont folyamatosan zaklatják Forrás: WireImage/2011 Mike Marsland/Mike Marsland

Az 52 éves szakember több mint két éve józan életet él, de a Daily Star és a Sky Sports alkalmazásában álló szakértő folyamatos zaklatások áldozata.

„Egy ideje azt mondtam, hogy a Manchester United biztosan nem lesz bajnok, ha Anthony Martial lesz a csatár. Valaki azt írta nekem, hogy a feleségemet a csatornába dobja és megöli a gyerekeimet. Az esetet elmeséltem a feleségemnek is, mindkettőnket sokkolt az eset. Az ügynököm kérdezte, hogy teszek-e feljelentést, de akkor úgy gondoltam, hogy én vagyok a hülye, hogy egyáltalán elolvastam. Ma már úgy gondolom, jelentenem kellett volna, talán tanult volna belőle az illető. Többször akartam már törölni magam, amikor a gyengébb napjaimon drogosnak vagy ilyesminek neveznek, az nem esik jól" – mondta Merson.