Niedermüller Péter arról írt a járvány közepén, hogy a migránsok gazdagságot hoznának Magyarországnak

Vágólapra másolva!
Hiába tombol a járvány harmadik hulláma, a jelek szerint Niedermüller Pétert, Erzsébetváros DK-s polgármesterét leginkább a migránsok helyzete foglalkoztatja. Közösségi oldalán közzétett írásában arról értekezett, hogy az elmaradottabb térségekből érkező bevándorlók gazdagságot hoznának Magyarországnak, ezért be kellene fogadni őket. Mint ismert, a baloldali pártok hivatalosan tagadják, hogy beengednék a migránsokat és lebontanák a déli határra felállított kerítést. 
Vágólapra másolva!

Miután a Fidesz szakított az Európai Néppárttal, Orbán Viktor miniszterelnöki oldalán azzal indokolta a döntést, hogy "fel kell építeni az európai demokratikus jobboldalt, amely otthont nyújt azoknak az európai polgároknak, akik nem akarnak migránsokat, nem akarnak multikulturalizmust, nem estek LMBTQ-őrületbe, védik Európa keresztény hagyományait, tisztelik a nemzetek szuverenitását, és nemzetüket nem a múltjuk, hanem a jövőjük részének tekintik".

Niedermüller Péter valamiért megszólítva érezte magát, és váratlanul, egy rég nem látott migránspárti szöveggel reagált a kormányfő soraira. "Mi pedig olyan Európát, olyan Magyarországot akarunk, amely befogadja és támogatja a menekülteket, amely a bevándorlásban nem veszélyt, hanem gazdagodást és lehetőséget lát" - próbált visszavágni a DK-s politikus, aki

új szintre emelte baloldal a bevándorláspárti álláspontját.

Forrás: Facebook

Eddig ugyanis tagadták, hogy beengednék a migránsokat Magyarországra, Niedermüller viszont most egyenesen arról írt, hogy a befogadásuk gazdagodást és lehetőséget jelentene az ország számára.

A kommentszekcióban többen is kifogásolták, hogy Niedermüller a bevándorlókkal foglalkozik, ahelyett, hogy a védekezésre összpontosítana.

Korábban kétrészes cikksorozatban számoltunk be a baloldali polgármesterjelöltek bevándorláspárti nyilatkozatairól. Írásainkat itt és itt tudják elolvasni.