A forgalomból kivont autóval, papírok nélkül, eltiltva, droggal az ülésen fogtak el egy sofőrt Budakeszin

igazoltatás, törvénytelenség, budakeszi
Vágólapra másolva!
Előállítottak a rendőrök egy férfit, akit először csak azért akartak megállítani, mert nem volt becsatolva a biztonsági öve. A sofőr azonban nem állt meg a rendőri jelzés ellenére. Menekülni próbált, ami nem sikerült, sőt kiderült, hogy szinte semmi sincs rendben a papírjaival, és még drogot is találtak nála. 
Vágólapra másolva!

Egy járőrszolgálat Budakeszin, a Királyleányka utcában még 2021. március 8-án délután azt vette észre, hogy egy szemből elhaladó kocsi sofőrjénél bekötetlen a biztonsági öv. Megfordultak és jelezték az autósnak, hogy álljon meg.

A sofőr ezek ellenére kövér gázt adott és próbált elmenekülni.

A rendőrök követték, majd az utca végén a sofőr egy füves területen megállt és kipattant a kocsiból. További menekülésére esélyt sem adva a járőrök elfogták - írja a Police.hu.

Kiderült, a sofőr megijedt a rendőröktől, ezért fogta menekülőre. A férfi papírjaival szinte semmi sem volt rendben:

vezetői engedélye nincs, és a vezetéstől is eltiltották.

A kocsi csomagtartójából egy kb. 40 cm hosszú bozótvágó került elő, a jobb első ülésen pedig egy tégely hevert, zöld növényi tartalma jellegzetes illatot árasztott, bár a sofőr állította, az csak teafű. Erre a helyszínre kért kutya is rácáfolt.

Forrás: police.hu

A sofőr papírjai, valamint a járműben tartott dolgai mellett a kocsival sem volt minden rendben.

Műszaki érvényessége közel egy éve lejárt, biztosítás nem volt rajta, tavaly nyáron pedig kivonták a forgalomból.

A 45 éves budapesti férfit a kapitányságra vitték, ahol a gyorsteszt tovább bővítette a bűnlajstromot, tekintve, hogy amfetaminra és THC-re pozitív eredményt mutatott.

A férfit feljelentették közlekedési szabálytalanságok, valamint a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz miatt, valamint kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás indult ellene.