Megrázó videó – így tépte ki az idős asszony nyakából a láncot

Sétáló nő nyakáról tépte le a nyakláncot
Vágólapra másolva!
Utcán, aluljáróban, buszon és villamoson támadott meg nőket az a férfi, aki ellen most vádat emeltek. Az áldozatai nyakából kitépte a láncukat. Az egyik rablásáról videó is készült.
Vágólapra másolva!

A 22 éves férfi 2019 májusa és júliusa között négy nőt támadott meg egyedül, vagy vett részt a rablásban.

A férfi egy XIV. kerületi áruház bejáratánál, a XIV. kerületben a HÉV-en, illetve egy IX. kerületi aluljáróban rabolt.

Utóbbi esetben a társa szakította ki az idős nő nyakából az ékszert.

A vád szerinti negyedik esetben, szintén egy ismeretlen társával, az utcán támadtak rá egy nőre, aki a járdán sétált a férjével.

Követni kezdték, majd eléjük léptek, és a férfi szemből, egy hirtelen mozdulattal kitépte a nő nyakából a nyakláncát, majd társával együtt elmenekült.

Erről a támadásról videó is készült.

A 22 éves férfi 2019 májusa és júliusa négy nőt támadott meg egyedül, vagy vett részt a rablásban. Az egyik rablásról videó is készült. A férfi egy XIV. kerületi áruház bejáratánál, a XIV. kerületben a HÉV, illetve egy IX. kerületi aluljáróban rabolt. Utóbbi esetben a társa szakította ki az idős nő nyakából az ékszert. A vád szerinti negyedik esetben, szintén egy ismeretlen társával, az utcán támadtak rá egy nőre, aki a járdán sétált a férjével. Követni kezdték, majd eléjük léptek, és a férfi szemből, egy hirtelen mozdulattal kitépte a nő nyakából a nyakláncát, majd társával együtt elmenekült a helyszínről. Erről a támadásról videó is készült. A férfi összesen 500.000 forintot rabolt össze. A férfi ellen, aki más ügy miatt már börtönben van, most vádat emeltek.

A férfi összesen 500 000 forintot rabolt össze. Más ügy miatt már börtönben van, most a rablások miatt is vádat emeltek ellene.