Vágólapra másolva!
A Manchester United stadionjában, az Old Traffordon pirosról feketére változtatták a székeket borító transzparensek színét, mert a piros a futballistákat zavarta mérkőzés közben.

Közel 25 éve történt, hogy a Manchester United legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson a Southampton elleni mérkőzés félidejében arra utasította játékosait, hogy cseréljenek mezt, mert a szürke színű szerelésükben nehezen tudták egymást megkülönböztetni a pályán.

A BBC Sport megírta, hogy az angol sztárcsapat jelenlegi edzője, Ole Gunnar Solskjaer is egy hasonló problémával találta szembe magát ebben a szezonban, már ami a hazai mérkőzéseket illeti.

A United, minden sorozatot figyelembe véve, 24 hazai mérkőzéséből 13-at nyert meg és 6-ot elveszített ebben az idényben, idegenben pedig 26 találkozójából 17-szer győzött, és csak 3-szor hagyta el vesztesként a pályát.

Solskjaer nem hisz abban, hogy a piros transzparensek miatt alakultak így az eredmények, de elismerte, hogy a korábbi háttér nem segítette a játékosokat.

A Brighton elleni győztes meccsen már fekete transzparens volt a háttérben az Old Traffordon Forrás: Screen Lately

- mondta a norvég tréner.

- tette hozzá.

Egyelőre úgy tűnik, hogy bevált az április elején eszközölt változtatás, mert a United - ugyan még csak egy meccset játszott hazai pályán azóta - de azt 2-1-re megnyerte a Brighton ellen.