Hamis festményekkel és futtatott arannyal is üzletelhetett Fekete Dávid

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Egyre hosszabb lehet Fekete Dávid bűnlajstroma. Úgy tűnik, a vissza nem fizetett kölcsönök és a kétes autóeladások mellett műkincscsalással is megvádolhatják az egykori megasztárost, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van sikkasztás és csalás gyanújával. Az énekes több megkárosított üzleti partnere is azt állítja: legalább 15-20 hamis festményt adhatott el súlyos milliókért, sőt futtatott aranyrögökkel is próbálkozott.
Vágólapra másolva!

Már eddig is közel 100 millió forint értékű csalással gyanúsítják az egykori megasztárost, de a lehetséges vádak csak tovább szaporodnak. Egy, a Blikknek nyilatkozó tanú szerint Fekete Dávid hamis festményekkel is üzletelt.

– árulta el a forrás.

Egy szintén a neve elhallgatását kérő másik informátor szerint az énekes hamisított futtatott aranyrögök értékesítésével is próbálkozott.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid / Instagram

Fekete Dávid jelenleg előzetes letartóztatásban van, a Bors úgy tudja, elszeparáltan tartják fogva, a többi rabbal nem találkozhat.

Az intézményekbe újonnan befogadott fogvatartottak közegészségügyi és járványügyi vizsgálaton esnek át, közösségbe helyezésük kizárólag a 14 nap elkülönítést követően történik meg – tájékoztatta a Borsot a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának Kommunikációs Főosztálya.

Fekete Dávidnak a kötelező karanténidőszak lejártával lesz csak lehetősége, hogy tartsa a kapcsolatot a családtagjaival, addig csupán ügyvédjével találkozhat személyesen - írja a Ripost.