Újra meg kell műteni Young G Béci feleségét

mészáros norina modell vv béci young g barátnő
Vágólapra másolva!
A rapper felesége és koraszülött kislánya már hazatérhetett a kórházból. Most trombózistól féltik Norinát, akire hamarosan újabb komoly műtét vár.
Vágólapra másolva!

A pár közös kislánya, Rebeka múlt hét elején született meg, ám a szülés nem volt problémamentes: kezdődő tüdőgyulladást állapítottak meg nála, ezért inkubátorba került, és légzést segítő gépet kapott. Az anyáról még a várandóssága alatt derült ki: egy méhszájsebe annyira rossz állapotban van, hogy a baba születése után sürgősen meg kell műteni.

Forrás: Instagram/Mészáros Norina

"Norcim nagyon ügyes! Még úgy is, hogy tudja, hamarosan a tumora miatt újra kés alá fekszik" - írta az Instagram-bejegyzésében Young G, aki arról is mesélt, hogy a trombózis elkerülése érdekében injekciózza a párját. "Norinát injekcióznom kell a trombózis miatt. Hadd ne mondjam el, mit érzek én, akinek be kell adnia. Tyű, hát, nem mindennapi, de muszáj, muszáj, főleg, hogy a szeretteimről van szó. (...) Körülbelül tíz napig kell szúrnom őt, de már egy hete kapja. Sokan írtátok, hogy hasba... Na, oda nem mertük egyelőre, az orvos a vállat ajánlotta, mert eddig is oda kapta. Segítek mindenben, amiben csak tudok. Nálam ez alap! Főleg, hogy most úgy effektív mindennapi munkát nem végzem" - írta.