Féltem, hogy elfogy a levegőm - tűzoltók szabadították ki Lehoczky Zsuzsát

Lehoczky Zsuzsa felemeli a kezét FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása megnyitó MOZOG SZEMÉLY színész felemeli a kezét FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása megnyitó SZEMÉLY színész Budapest,
Budapest, 2017. április 20. Veréb Tamás (b), Laki Péter, valamint Oszvald Marika (elöl) és Lehoczky Zsuzsa színészek a Budapesti Operettszínház új játszóhelye, a Kálmán Imre Teátrum megnyitóján 2017. április 20-án. A Budapesti Operettszínház mintegy száz év után nyitotta újra össze főépületével az 1922-ben leválasztott, később Moulin Rouge néven ismert épületrészt. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Lehoczky Zsuzsa, a frissen megválasztott nemzet színésze kihagyta a reggeli tévészereplését, hiába várták a Mokka stúdiójában.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a nemrég meghalt Törőcsik Mari utódjaként Lehoczky Zsuzsát választották meg a nemzet színészének, az első napja azonban nem indult jól a cím birtokosaként: a reggeli tévészereplését is lekéste, miután beragadt a liftbe.

Lehoczky Zsuzsa Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A Blikk arról ír, hogy a Mokka stúdiójából csak telefonon érték utol a színésznőt, mire kiderült, hogy nagyon készült, hat óra után pár perccel el is indult a lakásából a negyed hétre küldött taxiért – le azonban már nem ért időben, a lift ugyanis megállt két emelet között.

Lehoczky hiába dörömbölt, hajnal lévén nem hallotta senki, a telefont sem vették fel azok, akiket hívott. Végül a lánya reagált, ő aztán a tűzoltókat hívta, akik kiszabadították az édesanyját.

"Szörnyű élmény volt! Zuhant a lift egy keveset, majd megállt két emelet között. Nagyon megijedtem. Féltem, hogy elfogy a levegőm, nem tudtam, hogy a lift mikor zuhan le végleg. 35-40 percet töltöttem bezárva, egy örökkévalóságnak tűnt" – mesélte Lehoczky a Borsnak, hozzátéve, hogy most egy darabig biztosan nem mer majd egyedül liftbe szállni.