Vonatjegy miatt vertek meg egy férfit Kaposváron

Vágólapra másolva!
Egy ózdi férfi azért vert megy másik férfit Kaposváron, mert azt hitte, hogy nála van a vonatjegye. A férfi annyira részeg volt, hogy védekezni sem tudott, szilánkosra tört az orra.
Vágólapra másolva!

Az ózdi férfi január végén, miután megvette a vonatjegyét, a kaposvári vasútállomás környékén észrevett egy ittas férfit. Beszélgetni kezdtek, majd megsajnálta a férfit és vett neki cigarettát valamint alkoholt, amit közösen megittak majd visszaindult az állomásra.

Útközben azonban észrevette, hogy nincs meg a vonatjegye és azt hitte, hogy a férfi vette el tőle, ezért utána indult.

Miután megtalálta, indulatosan követelte tőle a jegyét, ő azonban tagadta, hogy elvette volna.

Ekkor az ózdi férfi rátámadt, a bakancsa talpával fejbe rúgta, majd ököllel többször mellkason ütötte. Az ismerős annyira részeg volt, hogy védekezni sem tudott.

A férfi csak akkor fejezte be a verést, amikor több gyalogos is rászólt, valamint az egyikük rendőrt hívott. A megvert férfinál a rendőrök sem találták meg a vonatjegyet. Az orra darabosra tört, ami 8 napon túl gyógyult.

Az ügyészség védekezésre képtelen személy ellen elkövetett önbíráskodás kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.