Eltiltás ellenére bedrogozva vezetett, és dílerkedett is egy budapesti férfi

Vágólapra másolva!
A 40 éves férfi 2019 őszén úgy vezetett, hogy korábban elvették a jogosítványát. Később az is kiderült, hogy drogozott, mielőtt autóba ült. 
Vágólapra másolva!

A férfit a bíróság a 2018 novemberén pénzbüntetésre ítélte, és másfél évre eltiltotta a vezetéstől, mert bódultan vezetett.

A férfi az eltiltás ellenére egy évvel később ismét bedrogozva vezetett. Kokaint, marihuanát, extasyt és amfetamint vett be, mielőtt autóba ült.

Forrás: Ügyészség

A férfit igazoltatták, melynek során

az autó kesztyűtartójában, illetve a hátizsákjában kisebb marihuánát találtak. A férfi emellett dílerkedett is, egészen 2020. január 29-ig, amikor elfogták.

Forrás: Police.hu

A férfi aznap a X. kerületben, a Népligetnél várakozott, amikor a rendőrök intézkedtek vele szemben. A rendőrök

a kocsiban, az elsősegély dobozban, illetve egy sporttáskában összesen majdnem 150 gramm marihuánát, emellett több mint 50 gramm amfetamint,illetve egy műanyag dobozban kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak, amit a sporttáskában lévő 57.000 forintal együtt lefoglaltak.

Forrás: Ügyészség

Az ügyészség a 40 éves férfit bódult vezetéssel, és kábítószer-kereskedelemmel vádolja, és fegyházbüntetés, illetve vezetéstől eltiltás kiszabását javasolta vele szemben.

Forrás: Ügyészség