Katzenbach-gyilkosság: Nem bosszúvágyból dobta fel H. Attila Curtis testvérét

Sz. Lajos, L. István, H. László, Katzenbach Imre, gyilkosság, Curtis
Sz. Lajost, L. Istvánt és H. Lászlót Katzenbach Imre megölése kapcsán fogták el.
Vágólapra másolva!
Nem bosszúvágyból nevezte meg H. Attila Curtis testvérét, akit a rendőrök most a 11 éve eltűnt focista meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi ügyvédje szerint védence nem kötött vádalkut sem, csak azt kérte, az ítéleténél vegyék majd figyelembe az együttműködését.
Vágólapra másolva!

"Előre tisztázzuk, hogy védencem nem bosszúvágyból nevezte meg Katzenbach Imre gyilkosait, egyszerűen nem volt más választása" – mondta a Blikknek H. Attila ügyvédje. Asztalos Péter szerint volt olyan pillanat, amikor úgy nézett ki, hogy egyedül Attilát gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével, és nem kizárt, hogy élete végéig börtönben marad.

"Ki az, aki ezt szó nélkül tudomásul vette volna, az igazságról pedig hallgat, mint a sír?" – tette hozzá az ügyvéd, aki szerint

védence kényszerhelyzetben volt.

H. Attila elmondása szerint egyszerűen elmondta a rendőröknek, amit az ügyről tudott.

Sz. Lajost, L. Istvánt és H. Lászlót Katzenbach Imre megölése kapcsán fogták el Forrás: police.hu

Asztalos azt is hangsúlyozta, hogy

a férfi nem kötött vádalkut, egyszerűen annyit kért, hogy az ítélete megállapításakor az együttműködését vegyék figyelembe.

A cikkben emlékezetnek, hogy a kétes pénzügyi tranzakciókba bonyolódó egykori futballista, Katzenbach Imre 11 éve tűnt el, holttestét tavaly ásták ki egy mezőgazdasági területen a rendőrök. A gyilkossággal az ismert rapper, Curtis testvérét, Sz. Lajost és egy másik férfit gyanúsítanak. A két férfit a jelenleg más ügy miatt börtönbüntetését töltő H. Attila vallomása alapján tartóztatták le.