Jelentős fordulat jöhet VV Fanni ügyében

B.L. emberölés bűntette, VV Fanni, Novozánszki Fanni, 2020.01.07.
A gyilkossággal gyanúsított B.László a tárgyalóteremben.
Vágólapra másolva!
Tanúként hallgatják meg kedden a bíróságon VV Fanni egyik legjobb barátnőjét. B. Erika korábban több kérdésnél is megbukott a poligráfos vizsgálaton.
Vágólapra másolva!

Kedden tanúként hallgatják meg a bíróságon B. Erikát, VV Fanni egyik legjobb barátnőjét. Erika ott volt a lány lakásában, amikor B. László is ott járt, majd Fanni testével a karjában távozott - írja a Ripost. A lap szerint

a nő vallomása perdöntő lehet,

emlékeiről ugyanis, a hazugságvizsgáló gép adatai szerint nem mondott el teljes őszinteséggel mindent.

A cikkben emlékeztetnek, hogy B. Erika poligráfos vizsgálatát egy nemzetközileg elismert magyar szakember végezte. Arra a kérdésre, hogy tudja-e, hol van most Novozánszky Fanni, nemmel válaszolt, a poligráf pedig bejelzett, hogy megtévesztő a válasz. Ugyanez az eredmény jött ki arra a kérdésre is, hogy B. László elmondta-e neki, hogy meggyilkolta a lányt. B. Erika erre is nemmel válaszolt.

A lány meggyilkolásával vádolt B. László úgy vallott a kihallgatásán, hogy ő mentőt akart hívni, de B. Erika volt az, aki erről lebeszélte és felvetette, hogy inkább adják oda ismeretleneknek.

Egymással szemben fognak majd állni a bíróságon

A rejtélyes ügy tárgyalása ma reggel kezdődik a Fővárosi Törvényszéken, ahol a bíróság szembesíteni fogja B. Lászlót és B. Erikát. A tárgyaláson a hírek szerint egymással szemben fognak majd állni, és úgy kell majd egymás szemébe mondaniuk, hogy melyikük hazudik.

A gyilkossággal gyanúsított B.László a tárgyalóteremben Fotó: Polyák Attila - Origo

VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. A rendőrség rövid ideig eltűntként kereste, később azonban már gyilkosság miatt kezdtek nyomozni.

Az ügy eddigi egyetlen vádlottja B. László,

akit felvett egy biztonsági kamera, ahogy az ölében cipeli Fanni élettelen testét, majd beteszi az autójába és elhajt.

A lány holtteste azóta sem került elő.