Gordon Ramsay késsel a kezében figyeli, merre járnak lányai udvarlói

The Grand Tasting At Vegas Uncork'd by Bon Appétit GettyImageRank2 celebrities
LAS VEGAS, NEVADA - MAY 10: Chef and television personality Gordon Ramsay attends the 13th annual Vegas Uncork'd by Bon Appetit Grand Tasting event presented by the Las Vegas Convention and Visitors Authority at Caesars Palace on May 10, 2019 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images for Vegas Uncorkd by Bon Appétit/AFP
Vágólapra másolva!
Viccelődött egy kicsit a világszerte ismert tévés séf, akinek három lánya van. 
Vágólapra másolva!

Megan 23 éves, Holly 21, Matilda 19, úgyhogy természetesen fel-felbukkannak a Ramsay-villában fiatal udvarlók, akik értelemszerűen szívesen felmennének a lányok hálószobáiba. „Ott állok én a konyhában, hagymát vágva, rájuk nézek, késsel a kezemben, és azt mondom nekik, hogy nem mentek fel oda, kis sz.rosok, hanem kiba.ottul lenn maradtok" – mesélte a minap tréfálkozva. Nyilván féltő apa, de aligha szabhatja meg egy 23 vagy egy 21 éves lánynak, hogy barátjával időzzön odafenn.

Egyik lánya, Matilda amúgy Gennaro (Gino) D'Acampo, olasz-brit celebszakács és médiaszemélyiség fiával randizott korábban, róla Ramsay azt mondta, hogy az kész rémálom volt. Matilda nővére, Holly Ramsay amúgy aktív az Instagramon, mutatjuk alább egy képét.