A szomszédban élő kislányt fogdosta egy Heves megyei férfi

Vágólapra másolva!
Egy 37 éves férfi beleszeretett a szomszédban élő 11 éves kislányba. Az egyik nap kábítószerezett, majd elcsalta a lányt egy gazos területre, ahol rátámadt és simogatni kezdte a lányt.
Vágólapra másolva!

A férfi 2019-ben költözött haza a szüleihez, miután megromlott a kapcsolata. Naponta látta a szomszédban élő, akkor 11 éves kislányt.

Felkeltette az érdeklődését, később pedig már érzelmei is voltak iránta, szerelmes leveleket írt neki.

2019 szeptemberében, az egyik délután a férfi bedrogozott. Ekkor eldöntötte, hogy testileg is közeledni fog a lányhoz. Azt hazudta neki, hogy talált egy kutyát, ezzel elcsalta egy gazos telken lévő romos épülethez. Ott magához rántotta a lányt, ruhán keresztül simogatni kezdte, közben azt suttogta neki, hogy

A férfi simogatta és puszilgatta a kétségbeesett tiltakozó lányt, akinek végül sikerült ellöknie a támadót és elmenekült.

Az ügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött személy ellen, erőszakkal elkövetett szexuális erőszakkal vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje 5 év fegyházbüntetésre abban az esetben, ha beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. Ezen felül tiltsa el minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel foglalkozhatna.