Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez és az aranylabdás Luka Modric megállapodott a horvát középpályás szerződéshosszabbításáról.

A spanyol Marca beszámolója szerint Luka Modric sorsa eldőlt, ugyanis a 38 éves horvát váltogatott középpályás szóbeli megállapodást kötött a folytatásról a spanyol bajnok elnökével, Florentino Pérezzel, így a klub hamarosan hivatalosan is bejelentheti a maradását. Korábban ugyan arról szóltak a pletykák, hogy az idén már kevesebb játékpercet kapó Modric a távozás mellett dönt, de állítólag átbeszélte a helyzetét Carlo Ancelottivel és a maradás ellett döntött. 

Horizontal
Modric még egy évet marad a Real Madridnál
Fotó: AFP/Thomas Coex 

Az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano is Modric maradásáról számolt be a közösségi oldalán, hozzátéve, hogy a horvátok Eb-keretébe bekerült rutinos középpályás már elutasította az összes ajánlatot, amit más klubtól kapott, így már csak játékos fizetéséről kell megállapodniuk a feleknek. Ez azonban aligha lesz probléma, mivel Modric állítólag még a fizetéscsökkentésbe is hajlandó beleegyezni csakhogy további egy évet a Real Madridban játszhasson.

Telt ház lesz a Real-legenda búcsúmeccsén

A Marca emellett beszámolt róla, hogy az Eb után visszavonuló ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Toni Kroos utolsó La Liga-fellépésére minden jegy elkelt a Santiago Bernabeu stadionban, így a német klasszis 80 ezer szurkoló előtt búcsúzhat. Szintén a szombati, Real Betis elleni bajnokin léphet utoljára pályára a spanyol bajnok színeiben Nacho Fernández, akinek június 30-án jár le a szerződése, és sajtóhírek szerint az MLS-ben folytatja pályafutását. 

Cadiz CF v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports soccer Cadiz CF Real Madrid CF LaLiga EA Sports Nacho Fernandez centre-back Real Madrid LaLiga Real Madrid CF Estadio Nuevo Mirandilla November 26 2023 Cadiz Spanish football Jose Breton Pics Action NurPhoto de
Nacho Fernández jövője egyelőre bizonytalan a Real Madridnál
Fotó: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton 

Ugyanakkor Kroosszal ellentétben a 34 éves hátvéd távozása még nem hivatalos, ráadásul a Marca információi szerint a spanyol még nem döntötte el, hogy távozik-e, vagy meghosszabbítja a szerződését a királyi gárdával. A Real-nevelésű Nacho az idei szezonban lett a madridiak csapatkapitánya és a spanyol Szuperkupa mellett a bajnoki címet nyert a csapattal, a Bajnokok Ligájában pedig jövő szombaton döntőt játszik a Borussia Dortmunddal.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről