Vágólapra másolva!
Visszatért nevelő klubjához, az NB II-ben szereplő Vasashoz a portugál élvonalbeli Nacional csapatától a korábbi korosztályos válogatott csatár, Bobál Gergely.

A 25 éves támadó korábban a Vasas Kubala Akadémia, a Budapest Honvéd FC, a ZTE, a Gyirmót FC Győr és az Aqvital FC Csákvár együtteseinél futballozott, valamint szerepelt a német VfL Wolfsburg és a portugál CD Nacional csapatánál is. Felnőtt pályafutása során 47 élvonalbeli, 106 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára, a Magyar Kupa sorozatában 10 alkalommal játszott, összesen 63 gólt szerzett.

Az utánpótlás-válogatott Bobál Gergely 2016/17-ben tagja volt a Honvéd bajnokcsapatának, a 2018/19-es szezonban élvonalba jutott a Zalaegerszeggel, a 2019/20-as idényben pedig az első osztályú góllövő lista harmadik helyén végzett, áll az angyalföldi klub hivatalos honlapján megjelent hírben.

"A 2019/20-as szezonban már bebizonyosodott, hogy eredményes támadó párost képesek alkotni Radó Andrással. A portugáliai szerződését két napja bontotta fel, így szabadon igazolható játékosként tudtuk őt szerződtetni" - mondta Nagy Miklós klubigazgató, a klasszikus befejezőcsatárként méltatott Bobálról.

"Közel három évet töltöttem Angyalföldön korábban, sok szép emlék köt ide az utánpótlásból, sikerek, győzelmek, így jó érzés ide visszatérni. A Vasasnak az élvonalban a helye, bízom benne, hogy én is hozzá tudom segíteni a klubot a sikeres jövőhöz" - tette hozzá a fiatal támadó.