A Képmás vezetője: Becsülöm Rowlingot, amiért szembeszállt az LMBTQ-lobbival

J.K. Rowling
Vágólapra másolva!
Molnár-Bánffy Kata, a Képmás Magazin tulajdonosa-vezetője támogatásáról biztosította az LMBTQ-aktivisták által életveszélyesen megfenyegetett világhírű írónőt J. K. Rowlingot, amiért "a nyugati világ nagy sztárjai közül szinte egyedüliként" szembeszállt a genderlobbival. "Egyedül ő meri kimondani az LMBTQ propagandáról, hogy erőszakos, hogy káros, hogy nőellenes" - indokolt. 
Vágólapra másolva!

"Rettenetesen becsülöm azért, hogy hajlandó egyértelműen kimondani az LMBTQ propagandáról, hogy erőszakos, hogy káros, hogy nőellenes. Hogy a nyugati világ nagy sztárjai közül szinte egyedüliként hangosan kimondja, hogy meztelen a király. És hogy emelt fejjel újra elmondja az őt érő támadások, fenyegetések és könyvégetés ellenére. Nagyszerű nő" - így vélekedett csütörtöki posztjában Molnár-Bánffy Kata az genderaktivisták által ostrom alá vett J.K. Rowlingról.

A Képmás Magazin tulajdonosa írásában kitért munkásságára is, külön kiemelve a családi értékeket népszerűsítő Harry Pottert. "Rowling az egyik legnagyobb élő író, egy igazi zseni. Nagyszerűnek gondolom a Harry Pottert is - nem csak visszavezetett az olvasáshoz egy generációt, hanem értékrendet is adott nekik, a jó jó, a rossz rossz, a barátság, a közösség, az önfeláldozás, a felelősségvállalás, a bátorság, a család értékek, a hősök lelki fejlődésen mennek át, igazi klasszikusok ezek -, de elképesztő jó krimiket is írt, a legjobbak közül valókat. Az Átmeneti üresedés pedig olyan tökéletes közéleti korrajz, hogy hiba kihagyni" - értékelt Molnár-Bánffy.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, az erőszakos LMBTQ-propagandisták robbantásos merénylettel, megerőszakolással és gyilkossággal fenyegették meg a világhírű írót, miután a nyilvánosság előtt szembeszegült a Nyugat-Európában agresszívan terjeszkedő gender-propagandával. Rowling most a napokban egy hosszabb írásban reagált a megfélemlítési kísérletekre, és leszögezte, nem tágít korábbi véleményétől, és továbbra is elítéli az agresszív genderlobbit.