Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rengeteg támadás éri harmadik terhessége miatt a TV2 sztárját

Sebestyén Kátja
Vágólapra másolva!
Az énekesnő boldogsága határtalan, ennek ellenére bántja, hogy sokan támadják, amiért ennyi idősen a gyermekvállalás mellett döntött.
Vágólapra másolva!

39 évesen várja a harmadik gyermekét Sebestyén Katja. A Sztárban sztár leszek! énekesnője egy éve talált rá a szerelemre, éppen a válása közepette, ráadásul a legjobb barátja személyében. Idén tavasszal pontot tett az előző házassága végére, néhány hete pedig hozzáment a kedveséhez. Az esküvő eredetileg augusztusban lett volna, de a babavárás miatt előrehozták az időpontot - írja a Ripost.

"Harminckilenc vagyok, sokaktól megkapom, hogy miért kell ilyen öregen szülni. Mint egy ufóról, úgy beszélnek rólam az emberek. Aki harmincöt éves kor fölött szül, mintha sokak szerint vétket követne el. Kérdezgetik, hogy biztos ilyen idősen vállalom? Pedig sztárok is vannak, akik sokkal idősebben vállalnak gyermeket" – mondta el a Mokkában Katja, aki úgy érzi, felelősségteljes döntést hoztak a szerelmével. Az énekesnő gyermekei is nagyon várják már a kistestvért, Katja pedig igyekszik kiegyensúlyozottan várni az új családtagot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről