Megígérted, hogy nem fogsz bántani! - ezek voltak a halálra késelt gödi nő utolsó szavai

rendőr rendőrautó rendőrség illusztráció
Vágólapra másolva!
Megtörten nyilatkozott a Gödön meggyilkolt 34 éves nő anyja a Blikknek, miután lányát leszúrta a párja az utcán. Azt mondta, a lánya és a férfi csak pár hónapja ismerték egymást, de így is rendszeresen bántotta őt.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban az Origo is megírta, szerda éjszaka Gödön, a Bocskai utcában pillangókéssel halálra szúrkáltak egy 34 éves nőt. Kiderült, a támadó a nő párja volt, akivel néhány hónapja ismerkedett meg. Kétségbeesett kiáltást egy az egyik szomszédja hallotta meg, akinek sikerült elijesztenie a támadót, de ekkor már túl késő volt. Az árokban sorsára hagyott és összeszurkált nőhöz a férfi mentőt és rendőröket hívott. Azt mondta,

a nő utolsó szavai ezek voltak: „Megígérted, hogy nem fogsz bántani".

A férfit végül a szülei házában fogták el a rendőrök, a pillangókést pedig megtalálták az egyik fa alatt.

A Blikk elérte nő anyját, aki megtörten nyilatkozott a lapnak a történtek után. "Este elment és azt ígérte, reggel haza jön. Kerestük már mindenfelé, aztán délután kettőkor hívtak a rendőrök, hogy a lányomat előző este megkéselték. Azonnal bementünk a kórházba.

Azt nem tudjuk, pontosan hány vágás érte, de rengeteg vért vesztett. Az biztos, hogy a szívét is átszúrta az az embertelen férfi" - mondta az asszony.

Kiderült, a pár csak néhány hónapja ismerkedett meg egymással, de sokat veszekedtek. A férfi rendszeresen fenyegette a nőt, mert nem akarta, hogy véget érjen a kapcsolatuk. A 34 éves nőnek egy 10 éves fia is van, az apja korábban rákban halt meg.

Az apukája még korábban, tüdőrákban hunyt el. Azt üzenem Lászlónak, sose szabaduljon ki a börtönből, ott dögöljön meg!" - üzent a gyászoló asszony.

Címlapi képünk illusztráció.