Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szabálytalan parkolás miatt bukott le a kokainnal telipakolt autó sofőrje

Vágólapra másolva!
Mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen állt le a sofőr, amikor a rendőrök emiatt igazoltatták a sofőrt, kiderült, hogy az autót kivonták a forgalomból, és nem kevés kábítószert is elrejtettek benne.
Vágólapra másolva!

A rendőrök még augusztus 6-án éjjel a belvárosban igazoltattak egy autóst, mivel az jogosulatlanul

mozgáskorlátozott helyen parkolt

- áll a tájékoztatásban.

Kiderült, hogy az autó a forgalomból ki volt vonva, és a szerb sofőrnél közel 19,36 gramm kiporciózott kokaingyanús anyagot találtak. Az autó átvizsgálása során az egyik ajtó tárolórekeszéből további 46,24 gramm kábítószergyanús folyadék is előkerült.

Forrás: police.hu

A nyomozók ezután kutatást tartottak a férfi VII. kerületi lakásában, ahol 31,99 gramm, gumikesztyűkbe csomagolt kokaint, valamint a kábítószer árusításához, adagolásához használt eszközöket, továbbá egy

gáz- és riasztófegyvert, egy puskát, éles lőszereket, sokkolót, mobiltelefonokat és különféle potencianövelő szereket foglaltak le.

A forgalomból kivont kábítószer és potencianövelő szerek feketepiaci értéke közel kétmillió forint.

A budapesti rendőrök a 60 éves férfit előállították, és kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2021. augusztus 8-án elrendelt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről