Bíró Ica most a fitneszgépei eltűnéséről állt elő nehezen hihető magyarázattal

Bíró Ica
Vágólapra másolva!
Bíró Ica egy korábbi edzőtermébe költözött és azt állítja, hogy ott most azért nincsenek fitneszgépek, mert odaadta őket a barátainak, de eltűntek vele - írja a Life. Bíró Ica korábban akkor került be a hírekbe, amikor nem fizette banki tartozását, ezért kilakoltatták egyik lakásából, így akár az sem lenne lehetetlen, hogy a fitneszgépeket el kellett adnia.
Vágólapra másolva!

Az egykori modell korábbi szépségszalonja, a Megújulás Klub helyén él és most azt mondta a Blikknek, hogy egy mini edzőtermet szeretne, ahol kis csoportos órákat tervez tartani, ezekre máris akadna jelentkező. De nincsenek meg a gépei. Erre azt a magyarázatot adta, hogy barátainak adta oda őket, akik eltűntek vele.

Bíró Ica Forrás: Instagram / Bíró Ica

"A jövőmet vették el azzal, hogy a fitneszgépeket nem kaptam vissza azoktól, akikről azt hittem, a barátaim. Feljelentést is tettem, de egyelőre nyoma sincs a nagy értékű eszközöknek, már arra is gondoltam, hogy kiposztolom a fotókat a Facebook-oldalamra, hátha valaki felismeri őket valahol"
- mondta,ami elég nehezen hihető magyarázat, hiszen ha valóban a barátainak adta oda, erre bizonyíték is van, akkor nem lenne nehéz megtalálni őket.