Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Így törte el a Dagályon egy részeg férfi egy másik férfi orrát és ütött meg brutálisan kétszer egy nőt - videó

Verekedett a strandon, GIF
Tavaly nyáron, egy XIII. kerületi strandon, a vádlott ittasan ugrált a medence széléről a vízbe, hiába figyelmeztette az úszómester. Az egyik fürdőző is rászólt, a vád szerint ekkor a vádlott a férfi felé ütött, rúgott.
Vágólapra másolva!
Három embert is megvert egy férfi a budapesti Dagály strandon. Egyiküket olyan brutálisan ütötte, hogy eltört az arccsontja és az orra. Egy nőnek sem kegyelmezett, őt megütötte kétszer is, méghozzá szintén ököllel. A nőnek komoly zúzódásai lettek az orrán.
Vágólapra másolva!

A férfi pont egy éve egy XIII. kerületi strandon részegen ugrált be a medence széléről a vízbe, a többi strandoló közé. Az ugrálást akkor sem hagyta abba, amikor az úszómester rászólt.

Pont egy újabb ugrásra készült, a medence szélén állt, amikor

egy, a barátnőjével ott fürdőző férfi is rászólt, hogy fejezze be.

A férfi ezt nehezményezte, indulatos lett és kiabálni kezdett, miközben ütött és rúgott vitapartnere felé.

Amikor meglátta, hogy a férfi, akire korábban rátámadt, az úszómesterrel és a biztonsági őrrel tér vissza, kiabálni kezdett, majd indulatosan ismét megpróbálta többször megütni őt, a férfinak azonban sikerült kitérnie az ütések elől.

Ekkor

a megtámadott férfi barátnője a támadó elé lépett, hogy ne bántsa a párját, mire a nőt is megtámadta, kétszer ököllel arcon is ütötte.

A nőnek több zúzódás lett az orrán.

Ezt látva, az először megtámadott férfi testvére is közbelépett. A szóváltás után dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során

az agresszív férfi ököllel olyan erővel ütötte meg ellenfelét, hogy annak az orra és arccsontja is eltört.

Az egészről videó is készült. Ezen nemcsak a verekedés, hanem az is jól látszik, hogy több tucat ember megdöbbenve nézi az eseményeket.

Az agresszív férfit felfüggesztett börtönre ítélhetik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről