Öt perccel azután már aludt, hogy barátnője belefulladt a vízbe Gödnél

Vágólapra másolva!
Egy szerelmes pár a baráti társaságukkal ment kirándulni a napokban. Gödnél vízre szálltak, a csónakjuk azonban beborult a vízbe. Csak a fiú élte túl a balesetet. Igaz, öt perccel azután, hogy kimenették a vízből, már részegen aludt. Közben a szerelme belefulladt a vízbe.
Vágólapra másolva!

Laky Zsuzsi harcművész férje volt az, aki legelőször a vízbe borult pár segítségére sietett. Ő látta meg a lány kezét a vízben, de már nem tudta megmenteni, csak a fiút. A bajba jutott páron segítő férfit egy komment buktatta le, amit a Story magazin vett észre Dér Heni egyik posztja alatt.

"Sajnos azóta sem sikerült még feldolgozni.

Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merevrészeg párját tudtam kihúzni a vízből! A társasága mintha mi sem történt volna, szórakozott tovább! Bántani tudtam volna őket a nemtörődömségükért, de abból megint én jöttem volna ki rosszul! Szégyellhetnék magukat pedig nagyon, de sajnos nem fogják!" - írja csalódottan férfi.

Ahogy azt az Origo megírta: a hétvégén fulladt vízbe egy 22 éves lány Gödnél. H. Szabina barátjával, nyaralt a múlt héten a Gödhöz tartozó Homokszigeten, ahol úgy döntöttek, gumicsónakkal a vízre merészkednek, ezután következett be a tragédia.