Vágólapra másolva!
David Beckham középső fia, a 19 éves Romeo James Beckham aláírta első profi szerződését a Fort Lauderdale csapatához, amely az Inter Miami tartalékcsapataként működik, amelynek nem mellesleg édesapja, a Manchester United legendás játékosa a tulajdonosa.

Romeo korábban az Arsenal játékosa volt, az utóbbi időben azonban már az Inter Miami csapatával edzett az Egyesült Államokban. A Fort Lauderdale az USL League One-ban szerepel, amely gyakorlatilag az amerikai futballpiramis harmadik szintjén áll.

Romeo Beckham az Inter Miami edzésén Forrás: romeobeckham/Instagram

A 19 éves Romeo a profi szerződés aláírása után csapata szerelésben posztolt az Instagramra "Kövesd az álmaidat" aláírással. A közösségi oldalán a bioját is megváltoztatta: "a Fort Lauderdale FC labdarúgója".

Édesanyja, Victoria Beckham így kommentálta a képét: "Annyira büszkék vagyunk rád Romeo x".

Édesapjához hasonlóan Romeo is a jobb szélen futballozik, de állítólag sokoldalúbb, mert védőként és támadóként is egyaránt hasznos.

A 19 éves Romeo Beckham akár már a hétvégén debütálhat új csapatában, amely szombat este a Chattanooga Red Wolves SC ellen lép pályára.

Romeo és legendás édesapja, David Beckham Forrás: romeobeckham/Instagram

A Fort Lauderdale csapatában nem Romeo Beckham az egyetlen sztárcsemete. A csapat vezetőedzője, a korábban szintén a Manchester Unitedban futballozó Phil Neville fia, Harvey is a Lauderdale-ben játszik.